Visie

Waarom Praktijk O?
De ‘O’ in Praktijk O staat voor de samenwerking tussen lichaam en geest. Maar ook verwijst het naar de verbondenheid tussen de verschillende disciplines die we hier bundelen. Het nauwe contact binnen ons team belicht uw problematiek langs meerdere kanten. Zowel binnen en buiten ons team werken we samen om een oplossing te zoeken.
Onze werkwijze

We bieden complete zorg en begeleiding op maat, door eerst uw lichamelijke en geestelijke conditie in kaart te brengen en vervolgens een kompas van bestendige alternatieven aan te reiken. Kijken we hierbij enkel naar bestaande obstakels? We zien naar het volledige plaatje, wat wil zeggen dat we sterk inzetten op de preventie van sluipende obstructies. Dit omdat we ervan overtuigd zijn dat preventie veel minder vergt van mens en maatschappij. Kwalitatieve zorg is een investering, waar u snel de voordelen uit haalt.
Bij Praktijk O bieden we u persoonlijke begeleiding in een huiselijke omgeving.

Osteopathie | Praktijk O in Wilrijk (Antwerpen)

waarvoor

kan u bij Praktijk O terecht?

Complementaire geneeswijze
We willen samen met u werken aan de optimalisatie van uw fysieke en mentale gezondheid. Zo denken we bijvoorbeeld aan de aanpak van stress, die vaak zowel lichamelijke als geestelijke gevolgen heeft. Maar ook bij kwesties rond de balans tussen werk en privé, voeding, slaap, beweging en andere kunt u bij ons terecht. Bewustwording is hier de sleutel. Door lichamelijk en psychosociaal welzijn als een geheel te bekijken, vormen we een aanvulling op de klassieke geneeskunde.

Sport
Beoefent u een sport? Ook als sporter bent u op de goede plaats bij Praktijk O. Elk aangeboden specialisme heeft een voordelig effect op de sporter. Ontdek het via de knop bij de therapeut in kwestie.

Meer informatie

Zit u nog met vragen rond een bepaalde discipline of bent u nieuwsgierig naar tarief en terugbetaling via het ziekenfonds? Klik op de therapeut in kwestie voor uitgebreide informatie.

Osteopathie | Praktijk O in Wilrijk (Antwerpen)